Planning software

Er zijn heel wat verschillende ‘state of the art’ software oplossingen voor personeelsplanning. Elk met eigen voordelen, nadelen en aandachtspunten. Maar welke software is voor uw situatie werkelijk de béste oplossing?

outsourcing planning dehora

De juiste planningssoftware voor uw organisatie

Déhora helpt u bij het selecteren van de juiste software voor uw workforce planning. Wij zijn zeer goed op de hoogte van software die door bekende software bedrijven wordt aangeboden. 

Door onze interim planners weten wij welke pakketten in de praktijk worden gebruikt in de verschillende sectoren en wat de mogelijkheden en “onmogelijkheden” zijn. Als expert ondersteunt Déhora u graag bij de selectie en de implementatie van (nieuwe) software voor uw planning.

Meer over software selectie

Bewezen software oplossingen

Als ervaren implementatiepartner begeleidt Déhora de invoering van uw (nieuwe) planning software. Alle onderstaande oplossingen hebben hun meerwaarde en doeltreffendheid in de praktijk bewezen. Wij ondersteunen u bij de introductie, de implementatie, het gebruik en het beheer van een nieuwe planningssoftware. Wij verzorgen de training van uw medewerkers en gaan daarbij verder dan enkel een knoppentraining. Daarnaast helpen onze adviseurs u graag bij het opzetten en het uitwerken van nieuwe werkmethodes en de bijbehorende procedures. Hieronder vindt u een overzicht van de softwarepakketten.