Déhora evenementen

Déhora Consultancy Group organiseert jaarlijks individueel en in samenwerking met verschillende organisaties diverse evenementen.

artikel learning agility

Evenementen 2018

Januari

PLAN! Schiphol – verdere informatie volgt
PLAN! Zorg in Noord-Nederland – verdere informatie volgt

Februari

PLAN! Zorg in Zuid-Nederland – verdere informatie volgt

Blijf op de hoogte >>

 

PLAN! Het kennisnetwerk voor planprofessionals

Houdt u zich professioneel bezig met workforce planning en management, word dan lid van PLAN!, het kennisnetwerk voor iedere planprofessional.  Déhora organiseert regelmatig PLAN! bijeenkomsten voor verschillende sectoren zoals voor de Zorg of Openbaar Vervoer, maar ook voor bedrijven op Schiphol.

Wilt u niets missen, meldt u zich dan kosteloos aan voor het PLAN!-netwerk. Wij houden u graag op de hoogte van alle nieuwe evenementen en PLAN!-bijeenkomsten.

Aanmelden PLAN! >>

Succesvolle bijeenkomst PLAN! OV - 2017

De eerste PLAN! OV netwerkbijeenkomst, welke plaatsvond op donderdag 12 oktober, is succesvol ontvangen door de deelnemers vanuit de sector Openbaar Vervoer (OV). Zij vonden dat de bijeenkomst ‘een actueel en boeiend thema bevatte’ en daarnaast ’kwam de interactie tussen de verschillende lagen en tussen verschillende bedrijven goed los’. Het aanzwepen van een dialoog omtrent actuele thema’s was dan ook precies het doel van deze bijeenkomst. Bekijk onze video of lees het verslag van deze boeiende bijeenkomst.

Dagverslag PLAN! OV ‘Gezond roosteren in het openbaar vervoer (OV)’