Test jouw kennis van burn-out preventie

Kennisnetwerk PLAN!

Houdt u zich professioneel bezig met workforce planning en management, word dan lid van PLAN!, het kennisnetwerk voor iedere planning professional.

Het kennisnetwerk voor planning professionals

PLAN! is een landelijk initiatief van Déhora. Déhora faciliteert de kennisdeling tussen planning professionals uit diverse sectoren met het netwerk PLAN! Zo bestaat er een PLAN! Schiphol voor planning professionals die werkzaam zijn op de luchthaven. Er is ook een PLAN! Zorg voor planning professionals uit de zorg en een PLAN! OV voor planning professionals die werkzaam zijn in het stads- en streekvervoer.

Een aantal keren per jaar vindt er een evenement plaats waarbij PLAN!-leden elkaar ontmoeten en inzicht krijgen in nieuwe ontwikkelingen en best practices binnen het planvak. Deze bijeenkomsten zorgen voor een blijvende verbinding tussen planning professionals. Tevens verlaagt het de drempel om onderling contact met elkaar te onderhouden en vakkennis te delen.

Meldt u aan voor PLAN! en blijf zo op de hoogte van alle evenementen.

Aanmelden PLAN!
planners netwerk dehora

Onze PLAN! netwerkbijeenkomsten

Déhora organiseert regelmatig PLAN! netwerkbijeenkomsten voor verschillende sectoren verspreid door het hele land:

PLAN! OV  (openbaar vervoer)

PLAN! Zorg   – Regelmatig worden PLAN! Zorgbijeenkomsten georganiseerd. Bekijk onze evenementen >>

De onderwerpen zijn iedere keer weer anders en uiteraard spelen we in op de actualiteit in de betreffende sector. De bijeenkomsten zijn goed verzorgd (inclusief drank en buffet). Aanmelding is kosteloos.

Bekijk evenementen

Volgens leden van PLAN!

“Het blijft bijzonder interessant om bij een ander bedrijf een kijkje in de keuken te nemen, al is het maar om je te blij ven vernieuwen. De bijeenkomst was wederom een eye-opener.”

Elma Dijkhuizen | Customer Support Coördinator | Sensys Gatso Group

“Ik heb de PLAN! Netwerkbijeenkomst als zeer leerzaam ervaren en het was leuk om collega planners te spreken. Helemaal top!”

André Akkerman | Personeelsplanner | Achmea IT