Zorg dat u erbij bent! Meld u kosteloos aan voor Amsterdam Horizon, hét workforce management congres van 2019!

Kennisnetwerk PLAN!

Houdt u zich professioneel bezig met workforce planning en management, word dan lid van PLAN!, het kennisnetwerk voor iedere planprofessional.

Het kennisnetwerk voor Planprofessionals

PLAN! is een landelijk initiatief van Déhora. Déhora faciliteert de kennisdeling tussen planprofessionals uit diverse sectoren met het netwerk PLAN! Zo bestaat er een PLAN! Schiphol voor planprofessionals die werkzaam zijn op de luchthaven. Er is ook een PLAN! ZORG voor planprofessionals uit de zorg en een PLAN! OV voor planprofessionals die werkzaam zijn in het stads- en streekvervoer.

Een aantal keren per jaar vindt er een evenement plaats waarbij PLAN!-leden elkaar ontmoeten en inzicht krijgen in nieuwe ontwikkelingen en best practices binnen het planvak. Deze bijeenkomsten zorgen voor een blijvende verbinding tussen planprofessionals. Tevens verlaagt het de drempel om onderling contact met elkaar te onderhouden en vakkennis te delen.

Meldt u aan voor PLAN! en blijf zo op de hoogte van alle evenementen.

Aanmelden PLAN!
planners netwerk dehora

Onze PLAN! netwerkbijeenkomsten

Déhora organiseert regelmatig PLAN! netwerkbijeenkomsten voor verschillende sectoren verspreid door het hele land:

PLAN! OV  (openbaar vervoer) – Bekijk het dag- en videoverslag van de laatste bijeenkomst.

PLAN! Zorg   – Binnenkort nieuwe evenementen, meer info>>

De onderwerpen zijn iedere keer weer anders en uiteraard spelen we in op de actualiteit in de betreffende sector. De bijeenkomsten zijn goed verzorgd (inclusief drank en buffet). Aanmelding is kosteloos.

Bekijk evenementen

Volgens leden van PLAN!

“Het blijft bijzonder interessant om bij een ander bedrijf een kijkje in de keuken te nemen, al is het maar om je te blij ven vernieuwen. De bijeenkomst was wederom een eye-opener.”

Elma Dijkhuizen | Customer Support Coördinator | Sensys Gatso Group

“Ik heb de PLAN! Netwerkbijeenkomst als zeer leerzaam ervaren en het was leuk om collega planners te spreken. Helemaal top!”

André Akkerman | Personeelsplanner | Achmea IT