Plannersnetwerk PLAN!

Houdt u zich professioneel bezig met workforce planning en management, word dan lid van PLAN!, het kennisnetwerk voor iedere planprofessional.

planpoint planners netwerk PLAN!

Het kennisnetwerk voor Planprofessionals

PLAN! is een landelijk initiatief van Déhora. Déhora faciliteert de kennisdeling tussen planprofessionals uit diverse sectoren met het netwerk PLAN! Zo bestaat er een PLAN! Schiphol voor planprofessionals die werkzaam zijn op de luchthaven. Er is ook een PLAN! ZORG voor planprofessionals uit de zorg en een PLAN! OV voor planprofessionals die werkzaam zijn in het stads- en streekvervoer.

Een aantal keren per jaar vindt er een evenement plaats waarbij PLAN!-leden elkaar ontmoeten en inzicht krijgen in nieuwe ontwikkelingen en best practices binnen het planvak. Deze bijeenkomsten zorgen voor een blijvende verbinding tussen planprofessionals. Tevens verlaagt het de drempel om onderling contact met elkaar te onderhouden en vakkennis te delen.

Meldt u aan voor PLAN! en blijf zo op de hoogte van alle evenementen.

Aanmelden PLAN!
planners netwerk dehora

Volgens leden van PLAN!

“Het blijft bijzonder interessant om bij een ander bedrijf een kijkje in de keuken te nemen, al is het maar om je te blij ven vernieuwen. De bijeenkomst was wederom een eye-opener.”

Elma Dijkhuizen | Customer Support Coördinator | Sensys Gatso Group

“Ik heb de PLAN! Netwerkbijeenkomst als zeer leerzaam ervaren en het was leuk om collega planners te spreken. Helemaal top!”

André Akkerman | Personeelsplanner | Achmea IT

Bekijk evenementen