Test jouw kennis van burn-out preventie

Functioneel applicatiebeheer

Voor een professional in de bouw is niets vervelender dan een botte zaag, de verkeerde steeksleutel of accuschroefmachine met een lege batterij. Voor een professional in personeelsplanning geldt hetzelfde, als het gaat om planningssoftware. Zij hebben altijd en overal de belangrijkste functionaliteiten nodig die planningssoftware biedt en zijn ook altijd op zoek naar mogelijkheden om deze software nog optimaler te gebruiken. Goed functioneel beheer is daarom van belang.

De personeelsplanning bezorgt u hoofdbrekens

Jouw beheerder

Een functioneel applicatiebeheerder zorgt ervoor dat jouw planningssoftware altijd optimaal functioneel inzetbaar is. De nieuwste updates worden verwerkt evenals de juiste inrichting van rollen, rechten en planningsregels. Bovendien zorgt een goede applicatiebeheerder vaak ook voor prima rapportages, met tevreden gebruikers en management als resultaat. Heb jij zo’n beheerder? Dan is het zaak die te houden!  

Heb jij niet (meer) zo’n beheerder voor de planningssoftware? Dan zal de functionaliteit van jouw systeem langzaam maar zeker minder worden. Jij mist essentiële updates of upgrades. Jouw gereedschap wordt minder scherp, jouw planners klagen over slechte hulpmiddelen en uiteindelijk ondervinden jouw geplande medewerkers hinder. Hoe kun jij dit voorkomen? 

   

Onze hulp

Bij uitval of vertrek van jouw functioneel applicatiebeheerder kun je een beroep doen op onze inzet. Binnen onze detacheringsgroep met planningsspecialisten hebben we ook functioneel applicatiebeheerders, inzetbaar in klantorganisaties. Ook op ons Planning Service Center in Amsterdam kunnen we deze belangrijke taak tijdelijk voor jou waarnemen. 

Structurele inzet

Jij kunt ook kiezen voor het structureel overlaten van jouw functioneel beheer van planningssoftware aan ons Planning Service Center. Wij voeren dat op afstand uit op basis van een overeenkomst en een jaarkalender met te verrichten (onderhouds)werkzaamheden en op te leveren rapportages. Onze specialisten zorgen voor een optimale inrichting van jouw planningssoftware en een tijdige realisatie van updates, alsmede voor stabiele koppelingen met andere systemen. Zij verzorgen dashboards of managementrapportages en zijn vraagbaak voor al jouw gebruikers. 

Jouw voordelen

Jouw planningssoftware wordt beheerd door een echte specialist, die 100% bezig is met planningssoftware. Jouw kosten zijn transparant en schaalbaar, in de overeenkomst nemen we op welke werkzaamheden we altijd uitvoeren en welke na aanvullende opdracht. Jij bent minder kwetsbaar dan bij eigen uitvoering door een eigen beheerder. Jij kiest zelf de tijden waarop je gebruik wilt kunnen maken van deze service.

Maak een keuze die past bij jouw vraagstuk.

Keuze uit verschillende servicetijden:

01

Standaard (76 uur per week)

Wij staan voor alle planningswerkzaamheden maandag tot en met vrijdag voor jou klaar van 07:00-19:00, en op zaterdag en zondag van 07:00-15:00.
02

Uitgebreid (105 uur per week)

Wij staan voor alle planningswerkzaamheden op alle dagen (maandag t/m zondag) voor jou klaar van 07:00-22:00.
03

Full service (168 uur per week)

Wij staan 24/7 voor jou klaar voor alle planningswerkzaamheden.

Meer weten?

Voor meer informatie of een prijsopgave kun jij contact opnemen met onze specialist.

Meer weten over het Planning Service Center?

Waarom planning een fantastisch vak is
Een kijkje achter de schermen bij Déhora’s Planning Service Center

Wij namen een kijkje achter de schermen bij het Planning Service Center, en interviewden hiervoor Melvin, één van Déhora’s ervaren planningprofessionals.

Outsourcing-van-de-planning-uitkomst-voor-uw-organisatie
Outsourcing van de planning; uitkomst voor uw organisatie?

Wanneer biedt outsourcing van de planning uitkomst voor uw organisatie en wat zijn de voordelen? Wij geven hier graag antwoord op.

planning service center
Planning Service Center optimaliseert uw personeelsplanning

Op een gegeven moment wordt het je teveel. Het Excelsheet dat je had gemaakt voor de planning van de medewerkers bereikt de grenzen van de overzichtelijkheid en zelf heb je eigenlijk geen tijd meer voor de planning. Het Planning Service Center biedt de oplossing.