Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Functioneel applicatiebeheer: Uw planningstools in professioneel beheer

Voor een professional in de bouw is niets vervelender dan een botte zaag, de verkeerde steeksleutel of accuschroefmachine met een lege batterij. Voor een professional in personeelsplanning geldt hetzelfde, als het gaat om planningssoftware. Zij hebben altijd en overal de belangrijkste functionaliteiten nodig die planningssoftware biedt en zijn ook altijd op zoek naar mogelijkheden om deze software nog optimaler te gebruiken. Goed functioneel beheer is daarom van belang.

De personeelsplanning bezorgt u hoofdbrekens

Uw beheerder

Een functioneel applicatiebeheerder zorgt ervoor dat uw planningssoftware altijd optimaal functioneel inzetbaar is. De nieuwste updates worden verwerkt evenals de juiste inrichting van rollen, rechten en planningsregels. Bovendien zorgt een goede applicatiebeheerder vaak ook voor prima rapportages, met tevreden gebruikers en management als resultaat. Heeft u zo’n beheerder? Dan is het zaak die te houden!  

Heeft u niet (meer) zo’n beheerder voor de planningssoftware? Dan zal de functionaliteit van uw systeem langzaam maar zeker minder worden. U mist essentiële updates of upgrades. Uw gereedschap wordt minder scherp, uw planners klagen over slechte hulpmiddelen en uiteindelijk ondervinden uw geplande medewerkers hinder. Hoe kunt u dit voorkomen? 

   

basisrooster maken voor betere individuele roosters

Onze hulp

Bij uitval of vertrek van uw functioneel applicatiebeheerder kunt u een beroep doen op onze inzet. Binnen onze detacheringsgroep met planningsspecialisten hebben we ook functioneel applicatiebeheerders, inzetbaar in klantorganisaties. Ook op ons Planning Service Center in Amsterdam kunnen we deze belangrijke taak tijdelijk voor u waarnemen. 

Structurele inzet 

U kunt ook kiezen voor het structureel overlaten van uw functioneel beheer van planningssoftware aan ons Planning Service Center. Wij voeren dat op afstand uit op basis van een overeenkomst en een jaarkalender met te verrichten (onderhouds)werkzaamheden en op te leveren rapportages. Onze specialisten zorgen voor een optimale inrichting van uw planningssoftware en een tijdige realisatie van updates, alsmede voor stabiele koppelingen met andere systemen. Zij verzorgen dashboards of managementrapportages en zijn vraagbaak voor al uw gebruikers. 

Uw voordelen

Uw planningssoftware wordt beheerd door een echte specialist, die 100% bezig is met planningssoftware.  Uw kosten zijn transparant en schaalbaar, in de overeenkomst nemen we op welke werkzaamheden we altijd uitvoeren en welke na aanvullende opdracht.  U bent minder kwetsbaar dan bij eigen uitvoering door een eigen beheerder. U kiest zelf de tijden waarop u gebruik wilt kunnen maken van deze service.

Maak een keuze die past bij uw vraagstuk.

Keuze uit verschillende servicetijden:

01

Standaard (76 uur per week)

Wij staan voor alle planningswerkzaamheden maandag tot en met vrijdag voor u klaar van 07:00-19:00, en op zaterdag en zondag van 07:00-15:00.
02

Uitgebreid (105 uur per week)

Wij staan voor alle planningswerkzaamheden op alle dagen (maandag t/m zondag) voor u klaar van 07:00-22:00.
03

Full service (168 uur per week)

Wij staan 24/7 voor u klaar voor alle planningswerkzaamheden.

Meer weten?

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u contact opnemen met onze specialist.

Meer weten over het Planning Service Center?

Waarom planning een fantastisch vak is
Een kijkje achter de schermen bij Déhora’s Planning Service Center

Het Planning Service Center (PSC) verzorgt, op afstand, de personeelsplanning van verschillende klanten. Wij namen een kijkje achter de schermen bij het PSC, en interviewden hiervoor Melvin, en van Déhora’s ervaren planningprofessionals.

Outsourcing-van-de-planning-uitkomst-voor-uw-organisatie
Outsourcing van de planning; uitkomst voor uw organisatie?

Het besef dat plannen veel verder gaat dan alleen “een rooster maken”, komt de laatste jaren steeds meer. Sommige organisaties kiezen ervoor om de planningstaken zelf uit te voeren. Maar wanneer biedt outsourcing van de planning uitkomst voor uw organisatie en wat zijn de voordelen? Wij geven u hier graag antwoord op.

planning service center
Planning Service Center optimaliseert uw personeelsplanning

Op een gegeven moment wordt het je teveel. Het Excelsheet dat je had gemaakt voor de planning van de medewerkers bereikt de grenzen van de overzichtelijkheid en zelf heb je eigenlijk geen tijd meer voor de planning. Het Planning Service Center biedt de oplossing.