Test jouw kennis van burn-out preventie
outsourcing personeelsplanning

Interim planner en planning

Heb je (tijdelijk) extra capaciteit nodig? Kamp je met een capaciteitsgebrek door bijvoorbeeld een drukke periode, verlof of uitval? Of wil je bijvoorbeeld een verandering doorvoeren binnen jouw planningsorganisatie? Dan kun je een beroep doen op de interim planner en planning managers van Déhora. Met onze kennis van ruim 35 jaar helpen wij onze klanten die (tijdelijk) extra handen nodig hebben in de planning. Onze ervaren planners werken door heel Nederland, zijn bekend met diverse plansoftware en hebben ervaring in verschillende sectoren.

Interim planner: Breed inzetbaar voor workforce planning

Een planner of planning manager is op basis van detachering voor jouw organisatie (tijdelijk) inzetbaar. Afhankelijk van de wensen en de situatie van jouw, als opdrachtgever, maken wij een keuze welke planning professional het best bij jouw organisatie past. Hierbij nemen wij jouw organisatiecultuur, plansoftware, de sector en de situatie waar jij hulp bij nodig hebt in gedachte.

Onze interim planners en planning managers kun jij inzetten voor de volgende situaties:

 • als vervanging van medewerkers tijdens vakantie, ziekte of andere omstandigheden;
 • als extra ondersteuning en management bij veranderingstrajecten rondom workforce planning;
 • bij het inwerken van nieuwe medewerkers binnen een planningsafdeling;
 • bij de implementatie en inrichting van nieuwe planning software.
Offerte aanvragen >

Voordelen interim planner en planning manager

Onze planning professionals hebben jarenlange ervaring in meerdere organisaties en sectoren. Hierdoor zijn zij snel inzetbaar en zijn zij bekend met de uitdagingen in de planning.

Zelfstandig en snel ingewerkt

Een interim planner of planning manager van Déhora is zelfstandig en snel ingewerkt.

Gecertificeerd

Onze interim planning professionals zijn gecertificeerd en blijven zich verder ontwikkelen via Déhora Academy. Ze zijn dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt.

Ervaring met (plan)systemen

Onze planning professionals hebben ervaring met meerdere (plan)systemen.

35 jaar kennis en ervaring

De interim planning managers en interim planners van Déhora zijn altijd van toegevoegde waarde, doordat zij 35 jaar kennis, ervaring en de diensten van Déhora achter zich hebben staan. Niets is voor ons onbekend terrein.

Meer dan 100 planners dagelijks actief

Dus altijd een planning professional in jou omgeving die je bijstaat.

Ondersteuning in heel Nederland

Het herplannen van uw werk, uw personeelsinzet en de vakanties van uw medewerkers brengen mee dat  uw planners te maken hebben of krijgen met een andere puzzel dan normaal. Daar waar dit meer inspanningen met zich meebreng, bieden wij graag ondersteuning met onze gekwalificeerde interim planners.

Onze groep van meer dan 90 interim planners is in heel Nederland mobiel inzetbaar. U treft ze aan binnen de zorg, overheid en zakelijke dienstverlening. Met inzet van een interim planner van Déhora pakt u een inzetpiek in de zomerperiode beter aan en organiseert u zekerheid in onzekere tijden. Ook stelt het u in staat de vakanties van de eigen planners goed op te vangen.

interim planner en planning manager inhuren

Interim planner in iedere sector en stad

Onze interim planners en planning managers zijn in heel Nederland beschikbaar. Door hun kennis en ervaring zijn ze breed inzetbaar en direct inzetbaar om eventuele krapte in jouw bezetting op te vangen. Wij detacheren onze planning professionals in diverse sectoren, zoals:

 • Openbaar vervoer
 • Industrie
 • Transport en logistiek
 • Zakelijke dienstverlening
 • Zorg
 • Overheid
 • En meer…
Vakantieplanning met ondersteuning interim planners

Optimaliseer uw vakantieplanning

De zomer; een tijd waarin veel medewerkers genieten van een welverdiende en zorgeloze vakantie, maar ook de tijd van gepuzzel in de planning. Een van de manieren om tot een optimale vakantieplanning te komen en de werkdruk van de planner(s) te verlichten, is door externe hulp in te schakelen. De Interim Planners, Planmanagers en Specialisten van Déhora staan ook deze zomer klaar om te helpen. Zij kunnen de druk rond de vakantieplanning wegnemen, zodat ook jouw planner zorgeloos met verlof kan.

Déhora voldoet aan SNA-Keurmerk

Met het SNA-keurmerk werken wij verder aan onze professionele status als gespecialiseerd detacheerder die haar zaken voor jouw als inlener goed geregeld heeft. Het SNA-keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Zo zijn inleners bij een SNA-gecertificeerd bedrijf gevrijwaard van aansprakelijkheden ten aanzien van het wettelijk minimumloon en de minimum vakantiebijslag.

Interesse in onze interim planners of planning managers?

Stel jouw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

vakantieplanning zomer maken
Maak een optimale vakantieplanning voor uw personeel

Voor planners is het een hele klus om alle vakantieplannen van het personeel op elkaar af te stemmen, bijvoorbeeld voor de aankomende zomer. Déhora geeft u graag een aantal tips om de vakantieplanning overzichtelijk te maken.

logo brussels airlines
Now boarding – Personeelsplanner bij Brussels Airlines

Brussels Airlines had tijdelijk een extra planner nodig. Een interim planner van Déhora kon onmiddellijk worden ingezet om de roostertaken over te nemen. Dankzij de kennis en ervaring van een Déhora interim planner is er ook een aantal verbeteringen doorgevoerd binnen het planningsproces.

sna keurkmerk dehora detachering
Déhora detachering B.V. behaalt SNA Keurmerk

Het SNA-keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Op basis van de huidige…

interim extra capaciteit
Extra handen nodig binnen uw planorganisatie?

Ook managers van planningsafdelingen maken uiteraard een jaarplan en jaarplanning. Op iedere planningsafdeling zijn er verbeterplannen die extra werk met zich meebrengen in een vaak al hectische dagelijkse praktijk. Hoe plant de manager zijn of haar eigen fluctuerende werkaanbod?