Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Het concept zelfroosteren is afgelopen jaren enorm gegroeid in populariteit. De betere werk-privé balans en de toename in flexibiliteit maken organisaties enthousiast om te beginnen met zelfroosteren. Maar de implementatie en de cultuurverandering die gepaard gaat met zelfroosteren wordt vaak onderschat. Hierdoor lukt het organisaties vaak niet om te profiteren van de voordelen die zelfroosteren met zich mee brengt.

De experts van Déhora hebben het ASTER-model ontwikkeld als ondersteuning bij de overgang naar zelfroosteren. Het ASTER-model focust zich op gedragsverandering bij de medewerkers tijdens de overgang naar zelfroosteren. In dit whitepaper zal het ASTER-model uitgelegd worden aan de hand van praktische voorbeelden.

Download nu snel gratis de whitepaper Zelfroosteren

Laat hier uw gegevens achter en u ontvangt daarna een email met de link naar de pdf.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

 

Mogelijk ook interessant voor u

8 tips voor zelfroosteren tijdens coonacrisis
8 gouden tips voor zelfroosteren in crisistijd

De huidige coronacrisis vraagt veel van de planners onder ons. Niemand weet namelijk hoe het werk er over twee maanden uit zal zijn. Vanwege de grote onzekerheid voor op de lange termijn en de constant veranderende omstandigheden, schiet het zelfroosteren voor een langere periode er nu bij in. Hoe ga je hier als organisatie mee om? In deze blog geven wij een 8 gouden tips voor zelfroosteren in crisistijd.