Test jouw kennis van burn-out preventie

Leonie werkt sinds kort als personeelsplanner bij Déhora. Ervaring in het vakgebied had ze al. Zo was zij onder andere verantwoordelijk voor het inplannen van servicepersoneel. Ook werkte ze bij een zorginstelling, waar ze leslokalen en lesgroepen inplande voor de opleidingen van werknemers. Een nieuwe uitdaging was wat Leonie uiteindelijk zocht. Ze hoefde dus niet lang na te denken om “ja” te zeggen tegen haar nieuwe planningsuitdaging bij Déhora, want ze kon meteen aan de slag bij haar eerste opdracht!

Hoe bevalt het om als planner te werken bij Déhora?  

“Ik werk nu ruim een maand bij Déhora, maar mijn eerste indruk is zeker positief. Ik ben erg warm ontvangen en iedereen is open en benaderbaar. In mijn eerste week was er gelijk een bijeenkomst voor collega’s, wat erg gezellig was. Ik heb meteen met veel collega’s gesproken en er was genoeg te bespreken. Het is fijn als je een leuke groep collega’s hebt waar je op kunt terugvallen. Ik hoop dat ik lang genoeg bij Déhora mag blijven om zoveel mogelijk mensen te leren kennen. Ook hoop ik bij Déhora te kunnen blijven groeien en dat ik mag doorleren. En ik verwacht dat zeker te doen, zo ga ik binnenkort al starten met de Opleiding Personeelsplanner aan de Déhora Academy.”  

Hoe ervaar je het om als interim planner te werken bij verschillende opdrachtgevers?

“Ik ben nog maar net gestart bij Déhora en zit nu op mijn eerste opdracht bij Kion, een kinderopvang organisatie. Dus ik heb nog niet veel ervaring met detachering. Ik verwacht wel dat juist dit aspect het werken bij Déhora uniek en leuk maakt. Doordat je tijdelijk aan opdrachten werkt, heb je veel afwisseling en uitdaging. Zo zit je niet vast in een bepaalde manier van werken of aan een bepaalde werkomgeving. Én je leert hier natuurlijk heel erg veel van. Kortom, ik verwacht dat ik het detacheringaspect heel erg leuk ga vinden!”  

“Ik kijk zeker uit naar de uitdagingen en afwisseling van mijn baan als planner bij Déhora. Ik zou ook zeker zeggen: als je op zoek bent naar een planningsfunctie of ambities hebt om als planner aan de slag te gaan, kom dan zeker naar Déhora! Je kunt hier snel aan de slag en je wordt warm ontvangen!” 

Zoek jij een nieuwe uitdaging?

Ben jij net als Leonie toe aan een mooie uitdaging? En wil je werken op basis van detachering bij diverse organisaties en branches binnen jouw regio? Kijk dan snel naar onze openstaande vacatures. 

 

 

 

Mogelijk ook interessant voor u:

6 kwaliteiten van een goede planner

De planner heeft uiteenlopende rollen. Hij adviseert en ondersteunt het management bij de organisatie van het werk. Tevens functioneert hij als een klankbord voor het personeel. Om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren, zijn er een aantal kwaliteiten van groot belang

vakantieplanning zomer maken
Maak een optimale vakantieplanning voor uw personeel

Voor planners is het een hele klus om alle vakantieplannen van het personeel op elkaar af te stemmen, bijvoorbeeld voor de aankomende zomer. Déhora geeft u graag een aantal tips om de vakantieplanning overzichtelijk te maken.