Onze oplossingen

Advies

Wij ondersteunen organisaties waar workforce planning en management wordt gekenmerkt door een zekere mate van complexiteit, dynamiek en onvoorspelbaarheid. Wij bieden deze organisaties ondersteuning op operationeel, tactisch en op strategisch niveau.

Outsourcing

Outsourcing biedt een totaaloplossing voor het optimaliseren van uw personeelsplanning. Daarom bieden wij onder andere Planning as a Service aan: een pakket aan planningsdiensten, waaruit u kiest wat uw organisatie nodig heeft.

Detachering planners

Onze interim-planners en managers hebben jarenlange ervaring in meerdere organisaties, sectoren en met meerdere (plan)systemen. Een interim-planner of manager is snel inzetbaar, werkt zelfstandig en is snel ingewerkt. Zij zijn voor de korte en lange termijn inzetbaar en beschikbaar door heel Nederland.

Planning software

Voor veel planningsvraagstukken bieden wij planningspakketten aan. Daartoe behoren ook snel inzetbare softwarepakketten voor bedrijven zoals Working Time Office. Daarnaast bieden wij ook uitgebreide softwarepakketten aan zoals: Time Care, Icron, SPA en OPA van Ximes.

Onze opdrachtgevers

We zijn thuis in alle sectoren

Déhora is al 30 jaar dé specialist in workforce planning en management. Voor velen opdrachtgevers uit diverse sectoren hebben wij succesvolle projecten gerealiseerd. Lees onze succesverhalen om een goed beeld te krijgen van wat Déhora voor u kan betekenen.