Test jouw kennis van burn-out preventie

Virtual planning assistant (PA)

Voor korte of spoedeisende vragen kun jij terecht bij onze Virtual Planning Assistant: jouw planningsexpert op afstand. De Virtual Planning Assistant van ons Planning Service Center staat voor jou klaar. Jij maakt hierbij gebruik van meer dan 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van workforce planning.

Hoe werkt het?

Onze Virtual Planning Assistant functioneert als Helpdesk die jij op verschillende manieren kunt benaderen: telefonisch, per mail, via WhatsApp, Skype en Teams.

Zij helpt jou bij alle vraagstukken op het gebied van personeelsplanning die voor hen relatief snel oplosbaar zijn. Jouw brandende vraag wordt onmiddellijk door onze Virtual Planning Assistant van het Planning Service Center opgepakt en op korte termijn beantwoord / opgelost. 

Indien het oplossen van jouw vraagstuk substantieel meer tijd vergt dan 1 uur, ontvang jij vooraf een voorstel ter accordering. Jouw gegevens, vragen en onze antwoorden houden wij bij in ons systeem. Zo hebben wij te allen tijde goed zicht op de ontwikkeling van jouw vraagstukken en de reeds opgebouwde kennis over jouw eerdere issues. 

Kosten Virtuele Planning Expert

Het gebruik van de Virtual Planning Assistant is onderdeel van de dienstverlening voor bedrijven en organisaties waar planners of consultants van Déhora actief zijn. In dergelijke situaties zorgen deze collega’s voor de beantwoording van jouw vraagstukken, eventueel met behulp van onze Virtual PA. 

Maak jij op dit moment géén gebruik van onze planners of consultants?Dan koop je een aantal credits in die wij afwaarderen aan de hand van de tijd die wij daadwerkelijk besteden aan de oplossing van jouw vraagstuk. De credits kosten € 25,00 (excl. BTW). Iedere credit staat voor een kwartier tijd, of een deel daarvan. De credits verjaren niet. 

Kies één van onderstaande drie mogelijkheden:

1. Introductie

Wij schrijven jou in. Jij ontvangt 2 gratis credits waarmee wij het eerste vraagstuk voor jouw bedrijf kunnen behandelen. Er zijn geen verdere verplichtingen. 

2. Start

Jij koopt als bedrijf een eerste pakket van 12 credits, waarvan 2 gratis. 

3. Uitbreiding/ verlening

Regulier pakket met 12 credits. Meerdere tegelijk bestelbaar.

Interesse? Neem contact op met het Planning Service Center (PSC)

Blog

Meer weten over ons Planning Service Center?

Waarom planning een fantastisch vak is
Een kijkje achter de schermen bij Déhora’s Planning Service Center

Wij namen een kijkje achter de schermen bij het Planning Service Center, en interviewden hiervoor Melvin, één van Déhora’s ervaren planningprofessionals.

planning service center
Planning Service Center optimaliseert uw personeelsplanning

Op een gegeven moment wordt het je teveel. Het Excelsheet dat je had gemaakt voor de planning van de medewerkers bereikt de grenzen van de overzichtelijkheid en zelf heb je eigenlijk geen tijd meer voor de planning. Het Planning Service Center biedt de oplossing.