Waar sta jij als planning professional? Weet jij welke mogelijkheden je hebt om te groeien? Ontdek het door middel van de Déhora profielscan!

Planning Software

Er zijn heel wat verschillende ‘state of the art’ software oplossingen voor personeelsplanning. Elk met eigen voordelen, nadelen en aandachtspunten. Maar welke software is voor uw situatie werkelijk de béste oplossing?

capaciteitstool

De juiste planningssoftware voor uw organisatie

Déhora helpt u bij het selecteren van de juiste software voor uw workforce planning. Wij zijn zeer goed op de hoogte van software die door bekende software bedrijven wordt aangeboden.

Door onze interim planners weten wij welke pakketten in de praktijk worden gebruikt in de verschillende sectoren en wat de mogelijkheden en “onmogelijkheden” zijn. Als expert ondersteunt Déhora u graag bij de selectie en de implementatie van (nieuwe) software voor uw planning.

Meer over software selectie >

Bewezen software oplossingen

Als ervaren implementatiepartner begeleidt Déhora de invoering van uw (nieuwe) planning software. Alle onderstaande oplossingen hebben hun meerwaarde en doeltreffendheid in de praktijk bewezen. Wij ondersteunen u bij de introductie, de implementatie, het gebruik en het beheer van een nieuwe planningssoftware. Wij verzorgen de training van uw medewerkers en gaan daarbij verder dan enkel een knoppentraining. Daarnaast helpen onze adviseurs u graag bij het opzetten en het uitwerken van nieuwe werkmethodes en de bijbehorende procedures. Hieronder vindt u een overzicht van de softwarepakketten.

software personeelsplanning software planning

Training en begeleiding bij implementatie software

De implementatie van (nieuwe) planning software is in de praktijk behoorlijk complex. Nieuwe software betekent veelal een andere manier van werken voor de medewerkers.

Een zorgvuldige voorbereiding en aansturing is daarom van groot belang om tot een succesvolle implementatie van de software te komen. Als ervaren implementatiepartner kunnen wij u daarbij ondersteunen en weet u dat het verandermanagement in goede handen is. Onze consultants hebben ruime ervaring in het leiden van veranderingstrajecten.

Meer informatie >

Contact

Wilt u graag ondersteuning bij de selectie van planning software of heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in om direct contact met ons op te nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct contact
Kantoor Déhora Amsterdam
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.15 tot 17.15 uur.