Test jouw kennis van burn-out preventie
assessment

Déhora Talent Day

Déhora groeit hard, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Het aantal opdrachten dat Déhora door heel Nederland uitvoert bij haar klanten neemt in een rap tempo toe, en dus ook onze behoefte aan nieuwe plantalenten!

Heb jij relevante werkervaring als personeelsplanner en wil jij jezelf hierin verder ontwikkelen? Als interim planner bij Déhora help jij organisaties bij jou in de regio hun planning te optimaliseren, zodat betere resultaten worden behaald.

Bij Déhora ben je onderdeel van een groeiende groep planning professionals die dagelijks de uitdaging bij organisaties aangaan. Je werkt voor een bepaalde periode bij een van onze opdrachtgevers in diverse branches. Enthousiast geworden? Meld je dan aan voor een Déhora Talent Day!

Over de Déhora Talent Days

Tijdens een Déhora Talent Day maak je kennis met verschillende collega’s van de Déhora Detachering divisie, de divisie waarin onze interim planners werkzaam zijn. Tijdens een aantal gesprekken komen we er samen achter of jij wellicht goed in ons team zou kunnen passen. Om een beter beeld te krijgen van jou als kandidaat en jouw planningsvaardigheden vragen wij je om vooraf een capaciteiten- en persoonlijkheidstest te maken.

Het Déhora Talent Day programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

  • ter voorbereiding op de Déhora Talent Day vragen we je om minimaal een week van tevoren een capaciteiten- en persoonlijkheidstest te maken;
  • op de dag zelf zal je twee gesprekken van ongeveer 45 minuten hebben, een gesprek met een collega van Déhora Detachering en een met een collega van HR;
  • ook vragen we je op de dag zelf om een kennistoets en roosteroefening te maken.

Uiteraard is er tijdens de Déhora Talent Day, onder het genot van een hapje en een drankje, alle ruimte om vragen te stellen en op een ontspannen manier kennis te maken met misschien wel jouw toekomstige collega’s!

Praktische informatie Déhora Talent Days

Data: woensdag 17 en 24 april 2019
Tijd: wij zullen je uitnodigen om 1 dagdeel bij te wonen. Het eerste dagdeel begint om 09:30 uur en eindigt om 12:30 uur, en het tweede dagdeel begint om 13:30 uur en eindigt om 16:30 uur. Bij je aanmelding kun je aangeven welk dagdeel jouw voorkeur heeft
Locatie: kantoor Déhora Nederland, A.J. Ernststraat 595-K, 1082 LD, Amsterdam

 

Aanmelden Déhora Talent Day

Aanmelden Déhora Talent Day >