Test jouw kennis van burn-out preventie

Training en implementatie planning software

Functionele ondersteuning

software personeelsplanning software planning

Wat kunt u verwachten?

  • Soepele transitie naar nieuwe tool(s) voor roosters
  • Een ervaren projectbegeleider en implementatiepartner
  • Sterk verandermanagement zorgt voor een soepele implementatie
  • Hulp bij de introductie en het gebruik van de software
  • Inhoudelijke training / kennisoverdracht over planning

Verandermanagement in goede handen

De implementatie van (nieuwe) planning software is in de praktijk behoorlijk complex. Nieuwe software betekent veelal een andere manier van werken voor de medewerkers.

Een zorgvuldige voorbereiding en aansturing is daarom van groot belang om tot een succesvolle implementatie van de software te komen. Als ervaren implementatiepartner kunnen wij u daarbij ondersteunen en weet u dat het verandermanagement in goede handen is. Onze consultants hebben ruime ervaring in het leiden van veranderingstrajecten. Ook is het mogelijk om een interim planning manager van Déhora in te zetten voor extra ondersteuning op uw planningsafdeling.

Functionele ondersteuning en training

Heeft u het vermoeden dat uw organisatie niet optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van uw planning software? Of dat uw medewerkers onvoldoende getraind zijn in het gebruik van de software? Door de inzet van onze interim planners hebben we veel waardevolle kennis en ervaring met verschillende softwaresystemen in diverse sectoren. Deze kennis zetten wij gericht in om organisaties te ondersteunen bij de ingebruikname van uw nieuwe softwaresysteem. U kunt denken aan de volgende mogelijkheden:

  • Déhora verzorgt (op maat) trainingen voor planners, leidinggevenden en medewerkers. Wij verzorgen onder andere maatwerk trainingen voor het gebruik van uw software, coachingstrajecten of inhoudelijke trainingen op het gebied van personeelsplanning;
  • indien uw nieuwe software niet helemaal lijkt te voldoen, onderzoeken we waar er een eventuele mismatch is tussen uw softwaresysteem en uw planningsprocessen. En we helpen uw planning weer op de rails;
  • wij verzorgen de coaching van uw medewerkers bij de ingebruikname van een nieuw plansysteem;
  • u kunt bovendien tijdelijk een beroep doen op een (interim) planner of planning manager van Déhora die uw planning waarneemt en/of aanstuurt. Zo kunt u sneller stappen maken om uw planningsprocessen te verbeteren.

 

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact op voor een intakegesprek