Test jouw kennis van burn-out preventie

Personeelsplanning software op maat

Maatwerk en ontwikkeling

Wat kan je van ons verwachten?

  • Software op maat van planning en software en activiteiten
  • Bestaande software extra uitbreiden
  • Planning software volledig op maat maken
  • Extra kennis en ondersteuning over planningsoftware door ons ervaren team

Onze werkwijze

Software en personeelsplanning oplossingen op maat

1
Wensen en activiteiten
Functionele analyse
2
Hybride oplossing
Software aanpassingen
3
Optie: volledig nieuwe oplossing
Maatwerk software

Maatwerktools voor planning

De functionaliteiten voldoen niet meer aan de verwachtingen die je hebt van een planningssoftware. Je komt dan uit op twee opties: U kunt de processen bijstellen of je kiest ervoor om de software aan te passen met maatwerk

Daarmee kan Déhora u mee helpen! Met ons jarenlange ervaring en ons team die constant uitbereidingspakketten en plug-ins ontwikkelt voor standaard planningsoftware.  Zo kan je denken aan een webmodule voor Employee Self Service of een Plandashboard. Meestal voldoet een “hybride” oplossing van standaardsoftware en aanvullend maatwerk een betaalbare en effectieve oplossing.

Vraag naar de mogelijkheden

Helemaal naar wens met volledig maatwerk

Organisaties in een hele specifieke branche (nichemarkt) is er vaak zelfs helemaal geen software voor personeelsplanning. Maatwerk kan dan de oplossing zijn. Zo maakt u het precies naar wens en voldoet het volledig aan alle eisen die u heeft bij de personeelsplanning.

Het slaat dan naadloos aan op uw organisatie. En deze oplossing kan net zo groot, klein, duur of goedkoop zijn als hoe u dat zelf wilt. Het heeft geen onnodige functionaliteiten. Zo blijft de software eenvoudig en overzichtelijk voor de planners. Je werkt met een flexibel framework waardoor het op langer termijn ook nog mogelijk is om aanpassingen en uitbereidingen toe te voegen.

Bekijk de brochure

Wilt u meer weten?