Test jouw kennis van burn-out preventie

Time Care: software voor zelfroosteren

Time Care

Waarom Time Care?

 • Schaalbaar van kleine naar grote organisaties
 • Kostenbesparend en efficiënt
 • Snelle implementatie
 • Naadloze koppeling met backoffice
 • Flexibel in te richten voor ieder type planning
 • Gebruiksvriendelijk en intuïtief

Time Care Suite: Veelomvattend planningssofteware

Het thema ‘zeggenschap in werktijden’ krijgt tegenwoordig veel aandacht. Zelfroosteren past uitstekend in de beweging naar flexibele werktijden en duurzame inzetbaarheid. Dankzij zelfroosteren kunnen medewerkers hun werkroosters optimaal afstemmen op hun sociale wensen en lichamelijke mogelijkheden. Voor een goede toepassing van zelfroosteren is een gespecialiseerde software-oplossing echter onmisbaar. Dé software voor zelfroosteren is Time Care.

time care zelfroosteren software

Time Care – meer dan enkel zelfroosteren

Time Care is een Zweedse software-oplossing die werd ontworpen door de uitvinders van het zelfroosteren. Maar u kunt er natuurlijk veel méér mee dan enkel zelfroosteren. U kunt er zelfs een productieplanning mee maken.

Deze planningssoftware is praktisch en gebruiksvriendelijk en wordt al door tal van organisaties in Nederland en België gebruikt. Met Time Care heeft u meer grip op een personeelsinzet die voortdurend in beweging is. U heeft een overzicht van welke regels (wetgeving, gezondheid, bezetting) worden gerespecteerd en welke worden overtreden.

Vraag naar de mogelijkheden

Flexibel en schaalbaar

Eén van de meest complete oplossingen voor personeelsplanning in de markt is Time Care Suite. Dit komt door de verschillende features en modules.

De planningssoftware kan zo worden ingericht dat deze optimaal aansluit bij uw werkprocessen en wensen. De planningstool en haar modules kunnen ook naadloos gekoppeld worden aan je verschillende backoffice oplossingen. Van payroll tot (mobiele) tijdsregistratie. Dankzij de aanpasbaarheid van verschillende bouwstenen, kan Time Care Suite worden gebruikt in verschillende types bedrijven, in uiteenlopende sectoren.

Features en modules

Verschillende features en modules zijn al standaard beschikbaar. Daarna kan je gaan uitbreiden op basis van de wensen van je organisatie.

De belangrijkste standaard functionaliteiten zijn o.a. een controle op tijdsregels, bonus templates, geavanceerde rapporten, e-mail en sms functies. Voor een integrale planningsoplossing zijn er extra modules.. Deze modules helpen je om tijd en efficiëntie te winnen in allerlei processen die nauw verbonden zijn met je personeelsplanning. Afhankelijk van je concrete behoeftes kunnen modules zelfs op maat worden ingericht.

Neem contact met ons op

Waarom kiest u voor Time Care?

Time Care Planning is een bewezen oplossing. Dankzij Déhora wordt zelfroosteren in steeds meer Nederlandse en Belgische organisaties toegepast.

Een aantal ‘key points’ zijn:

 • gebruiksvriendelijk en intuïtief;
 • snelle implementatie;
 • ondersteuning door de experts van Déhora;
 • trainingen worden verzorgd door Déhora;
 • inzichtelijke rapportages;
 • voldoet aan de wetgeving.

Professionele begeleiding & implementatie

Déhora is uw samenwerkingspartner

Jarenlange ervaring

Steeds meer organisaties uit diverse sectoren hebben met Déhora hun weg naar (de voordelen van) het zelfroosteren gevonden: industrie, zorg, openbaar vervoer, bouwnijverheid..

Beste implementatiepartner

Déhora is al jarenlang de implementatiepartner van Time Care, hierdoor heeft zij nauwe banden met de ontwikkelaars. Zo kan er voldaan worden aan de individuele wensen van de opdrachtgever.

Sterk in verandermanagement

Een succesvolle implementatie van zelfroosteren kan alleen als er veel aandacht is voor veranderingen. Dé consultants van Déhora weten als geen ander de invoering van zelfroosteren te begeleiden.

Wilt u meer informatie over Time Care?

Stel uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.