Eerste hulp nodig bij uw planning a.g.v. het coronavirus? Bel ons Crisisteam Personeelsplanning op 020-797 1234. Zij staan 7 dagen per week van 8.00-20.00 uur voor u klaar!

Time Care: software voor zelfroosteren

Time Care

zelfroosteren met time care software

Waarom Time Care?

 • Gebruiksvriendelijk en intuïtief
 • Snelle implementatie
 • Voldoet aan de wetgeving
 • Flexibel in te richten voor ieder type planning

Gespecialiseerde software onmisbaar

Het thema ‘zeggenschap in werktijden’ krijgt tegenwoordig veel aandacht. Zelfroosteren past uitstekend in de beweging naar flexibele werktijden en duurzame inzetbaarheid. Dankzij zelfroosteren kunnen medewerkers hun werkroosters optimaal afstemmen op hun sociale wensen en lichamelijke mogelijkheden. Voor een goede toepassing van zelfroosteren is een gespecialiseerde software-oplossing echter onmisbaar. Dé software voor zelfroosteren is Time Care.

time care zelfroosteren software

Time Care – meer dan enkel zelfroosteren

Time Care is een Zweedse software-oplossing die werd ontworpen door de uitvinders van het zelfroosteren. Maar u kunt er natuurlijk veel méér mee dan enkel zelfroosteren. U kunt er zelfs een productieplanning mee maken.

Deze planningssoftware is praktisch en gebruiksvriendelijk en wordt al door tal van organisaties in Nederland en België gebruikt. Met Time Care heeft u meer grip op een personeelsinzet die voortdurend in beweging is. U heeft een overzicht van welke regels (wetgeving, gezondheid, bezetting) worden gerespecteerd en welke worden overtreden.

Waarom kiest u voor Time Care?

Time Care Planning is een bewezen oplossing. Dankzij Déhora wordt zelfroosteren in steeds meer Nederlandse en Belgische organisaties toegepast.

Een aantal ‘key points’ zijn:

 • gebruiksvriendelijk en intuïtief;
 • snelle implementatie;
 • ondersteuning door de experts van Déhora;
 • trainingen worden verzorgd door Déhora;
 • inzichtelijke rapportages;
 • voldoet aan de wetgeving.

Professionele begeleiding & implementatie

Déhora is uw samenwerkingspartner

Jarenlange ervaring

Steeds meer organisaties uit diverse sectoren hebben met Déhora hun weg naar (de voordelen van) het zelfroosteren gevonden: industrie, zorg, openbaar vervoer, bouwnijverheid..

Beste implementatiepartner

Déhora is al jarenlang de implementatiepartner van Time Care, hierdoor heeft zij nauwe banden met de ontwikkelaars. Zo kan er voldaan worden aan de individuele wensen van de opdrachtgever.

Sterk in verandermanagement

Een succesvolle implementatie van zelfroosteren kan alleen als er veel aandacht is voor veranderingen. Dé consultants van Déhora weten als geen ander de invoering van zelfroosteren te begeleiden.

Wilt u meer informatie over Time Care?

Stel uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact (voor alle diensten pagina's)

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in om direct contact met ons op te nemen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct contact
Kantoor Déhora Amsterdam
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.15 tot 17.15 uur.