Test jouw kennis van burn-out preventie

Uitbreidingen en add-ons op maat

Bijkomende ontwikkeling

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Efficiënter plannen met de huidige software
  • Uitbereidingen op de actuele planningssoftware
  • Specifieke functionaliteiten die buiten de standaard tools vallen
  • Jarenlange ervaring met complexe planning

Add-ons en webmodules

Nood aan specifieke functionaliteiten? Iedere organisatie is anders en het kan zijn dat u naar een organisatie specifieke oplossing zoekt.

Déhora ontwikkelt doorlopend add-ons of uitbereidingen op planningssoftware. Zo helpen wij organisaties effectiever en intelligenter te werken. En dat zonder dat u een volledige nieuwe software aan hoeft te schaffen. Wij denken graag mee in oplossingen die ook betaalbaar blijven voor een organisatie. Zo bouwen we gezamenlijk aan de toekomst.

Neem contact met ons op

Specifieke functies

Bij het ontwikkelen van een add-on, laten wij ons graag inspireren door de mensen die dagelijks in het werkveld zijn. Zo weten wij zeker dat we ontwikkelingen doorvoeren waar ook vraag naar is.

Dat kan gaan om een planbord, dat bijvoorbeeld als het ware praat met andere offline en online systemen. Maar het kan ook iets heel anders zijn als een tool voor uitgebreide rapporten. Onze add-ons voor persooneelsplanning zijn gestandaardiseerde softwarefuncties, voor zowel algemene als branche specifieke doeleinden. Zo verhogen we de standaardisatie van een bepaalde functie op een betaalbare wijze. Je kan ze vergelijken met applicaties voor je mobiel, die je gemak aanzienlijk verhoogd.

Bekijk de brochure

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op.