Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Herstel na Corona - Vergroot de grip op uw resultaten

In deze onzekere tijden plannen wij samen met u de toekomst. Vergroot de wendbaarheid en schaalbaarheid van uw organisatie en daarmee de grip op uw resultaten. In het herstel van uw business na Corona is workforce planning dé sleutel voor een succesvolle, duurzame inzet van uw medewerkers. In dit themadossier voegen wij vanuit ons vakgebied workforce planning wekelijks bijdragen toe die u hierbij helpen en inspireren.

Inspirerende informatie over de aanpak van workforce planning en -management in het herstel van uw business na corona

optimale-planning-voor-vaccinatieprogramma-COVID-19
Optimale planning voor vaccinatieprogramma COVID-19

Tijdens de COVID-19 pandemie zijn Veiligheidsregio’s en GGD’s grootschalig en intensief belast met extra taken. Al die inzet leidt tot extra planningsvraagstukken. Het voorspellen van de vraag en het daarop afstemmen van het eigen personeel en in te huren capaciteit is hierbij complex. Dat terwijl de druk van buitenaf hoog is. Hoe gaat u hiermee om? Als specialist op het gebied van workforce planning en management kan Déhora u hier goed bij ondersteunen.

thuiswerken
Thuiswerken; het nieuwe normaal?

Voor de ene organisatie was het een sprong in het diepe, voor de andere was het al langere tijd normaal;…

start profielscan dehora learning journey
Persbericht: Déhora Academy lanceert de Déhora Profielscan

De Déhora Profielscan beoordeelt vier aandachtsgebieden die cruciaal zijn voor het uitvoeren van het vak. Zo ontvangt iedereen een persoonsgebonden rapportage die hen helpt met de volgende stap in hun ontwikkeling.

Naar een duurzaam flexibele organisatie

Na de Corona-crisis is veerkracht nodig om tot herstel te komen, in de samenleving, in bedrijven, in de economie. Er wordt veel gesproken over “het nieuwe normaal”, zonder dat altijd duidelijk is hoe dat er uit zal zien. Wat moet er anders dan vóór de crisis?

Contact

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in om direct contact met ons op te nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.