Ook deze zomer ben je als planner, leidinggevende of HR welkom in de Summerschool van Déhora Academy.

PlanPoint biedt inzicht in jezelf

PlanPoint biedt inzicht in jezelf

PlanPoint, het online netwerk voor professionele planners in Nederland – ‘powered by Dehora’ -, biedt een aantal interessante mogelijkheden. Deze keer lichten we er twee uit, waarmee je jezelf beter kunt leren kennen.

Test je sterke eigenschappen op PlanPoint

Behalve het volledig maken van jouw profiel door het laten inlezen van je cv kan je ook andere zaken over jezelf te weten komen op PlanPoint. Bijvoorbeeld meer over jouw eigenschappen. Binnen PlanPoint wordt er een zelftest aangeboden. Waarmee je jezelf analyseert en kom je te weten wat je sterke punten zijn. De test duurt ca. 10 minuten en het resultaat wordt weergegeven als een cobweb-diagram, zoals deze:

Cobweb diagram PlanPoint

Door de cursor te bewegen over de bolletjes krijg je per onderdeel een verklarende tekst te zien zoals hieronder afgebeeld:

Feedback vragen PlanPoint

Feedback vragen op functioneren met PlanPoint

Met de module feedback is het mogelijk jouw functioneren te laten beoordelen door een collega, teamlid en/of leidinggevende. Handig als je als zelfstandige gedetacheerd bent en toch een positieve beoordeling wil kunnen tonen aan een volgende opdrachtgever.

Via het invoeren van een e-mailadres vraag je eenvoudig je feedback bij een ander op over jouw functioneren. Ook het invullen hiervan neemt ca. 10 minuten in beslag, fijn, want zo doe je dus geen groot beroep op iemands tijd.

Zowel de resultaten van de eigenschappen-test als de feedback-module worden in eerste instantie alleen aan jou beschikbaar gesteld. Alleen jij kan de resultaten zien. De keuze is aan jou om deze resultaten vrij te geven mocht je reageren op een vacature of een detacheringsopdracht.

Voorbeeld van de mogelijkheden op PlanPoint

In het figuur hieronder worden de genoemde opties getoond. Ga allereerst naar planpoint.nl. Bij 1 kun je naar jouw profiel toe gaan. De modules eigenschappen en feedback vind je onder tabbladen 2 en 3.

PlanPoint inloggen